Klik op onderstaande button
om vriend te worden:

Ik wil een vriend worden url

Stichting naar school in haiti

Vrienden teller:

Wij hebben op dit moment 304 vrienden

Webhosting & Webdesign door:

PC Patrol uw partner voor Webdesign, Webhosting, Grafisch ontwerp en Online backup

Graag wil ik je een kado geven: Een glimlach

Samen met jou wil ik een uitdaging aangaan. De uitdaging om 10.000 vrienden te krijgen!
Tien jaar geleden mocht ik adoptiekinderen van Haïti naar Nederland begeleiden. Dat was zeer bijzonder en wat ben ik dankbaar dat te hebben mogen ervaren! Tijdens één van deze reizen, beleefde ik op een zandpad in Haïti, een “life-changing“ moment. De details en het verhaal erachter zal ik jullie besparen. Sinds deze reis naar Haïti, zet ik me in voor Stichting Naar School in Haïti.
Sindsdien zit Haïti in mijn hart, zijn de gezichten van Haïti een onderdeel van mijn leven. Vanaf dat moment besloot ik kinderen in Haïti te helpen. Samen met anderen lukt het. Samen met jóu, toveren we een glimlach op die bruine koppies.


Wat kan jij doen:

Wordt vriend!
Druk op de button “Ik word vriend” en doneer jaarlijks € 25,-- rond de kerst.

Wat krijg jij: Een glimlach
Een glimlach van een kind in Haïti.
Een glimlach van mij.
Persoonlijk heb ik gezien en gevoeld, wat er zich achter die Haïtaanse ogen afspeelt
Dat kán een mooi en vrolijk leven worden!
Als het kind kan lezen, schrijven, basisnormen leren, heeft het een kans op een betere toekomst. Stichting Naar School in Haïti is al zestien jaar actief in Haïti en zorgt ervoor dat ruim 1.000 kinderen naar school kunnen. Dit alles kost geld, veel geld. Op jaarbasis zo'n
€ 250.000,--. Om te zorgen dat die 1.000 kinderen ook in de toekomst naar school kunnen blijven gaan, zoeken wij 10.000 vrienden die elk jaar rond kerst € 25,00 doneren.


Doel:

Het doel is 10.000 vrienden te noteren. Het doel is dat jij meehelpt.
Wil je meer weten over de Stichting? Via de link hiernaast kom je direct op de site. Die 10.000 vrienden ga ik natuurlijk nooit alleen redden. Daar heb ik jouw hulp bij nodig. Zet al je Social Media contacten in om deze website en actie onder de aandacht van jouw familie, vrienden, kennissen en collega’s te brengen. Op die manier moet het gaan lukken! Wil je meer weten? Mail mij via 10000vrienden@stichtingnaarschoolinhaiti.nl

Namens de kids in Haïti,
dank dat je vriend wordt,

Marjan Cornelis

© 2011 Sèvolan V.O.F ontwerp door PC Patrol